Contura

Contura, en framstående leverantör av vedeldade spisar och kaminer från Sverige. Contura är en del av NIBE, en ledande aktör på den europeiska marknaden med över 40 års erfarenhet. Vårt sortiment av Contura-produkter representerar svensk design och innovation när den är som bäst.


Svensk Kvalitet och Design

Conturas produkter är inte bara kända för sin höga kvalitet och effektivitet, utan också för deras moderna design som passar väl in i olika hemmiljöer, från det klassiskt svenska till det mer samtida. Varje spis och kamin är designad med fokus på hållbarhet, värmeekonomi och minsta möjliga miljöpåverkan. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Småland, där traditionellt hantverk kombineras med modern teknologi.


Miljövänlig Värme

Att välja en Contura innebär ett miljövänligt val. Våra produkter är utvecklade för att maximera värmeutbytet och minimera utsläppen, vilket gör dem till ett idealiskt alternativ för den miljömedvetna. Med en Contura kan du njuta av en naturlig och effektiv värme som bidrar till en bättre inomhusmiljö och en lägre uppvärmningskostnad.


Som auktoriserad återförsäljare av Contura, erbjuder vi fullständig service och support från start till mål. Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt produkt som passar just dina behov och ditt hem. Vi erbjuder även installation och service av högsta kvalitet, för att säkerställa att din nya kamin eller spis fungerar felfritt och effektivt.


Besök oss eller kontakta oss för mer information

Utforska vårt omfattande utbud av Contura spisar och kaminer här på vår webbsida eller i vår butik. För mer information om våra produkter och tjänster, eller för rådgivning om vilken modell som bäst uppfyller dina behov, tveka inte att kontakta oss. Vårt team av experter är här för att hjälpa dig att uppnå den perfekta värme och atmosfär i ditt hem med Contura.


Välkommen att uppleva skillnaden med Contura – där varje eldstad berättar en historia av värme och design.