Tjänster

 • Rådgivning

  Rådgivning som en tjänst innebär att vi stöder dig i ditt projekt och tar dig framåt mot ditt mål. Att rådge våra kunder är en självklarhet för oss, en rådgivning kan variera från snabba svar via telefon till personliga besök i vår butik eller till och med hembesök där vi noggrant utvärderar dina förutsättningar och gemensamt arbetar fram den optimala lösningen för ditt behov. Vi är här för att göra ditt projekt smidigt och väl genomfört.

 • Installation av Braskamin

  Vi erbjuder professionell och säker installation av braskaminer för att skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem. Våra erfarna tekniker säkerställer att installationen uppfyller alla säkerhetsnormer och att kaminen fungerar optimalt. Vi tar hand om allt från planering och montering till rökrör och ventilation. Lita på oss för att göra din braskamininstallation smidig och problemfri.

 • Installation av solceller

  Vår solcellinstallationstjänst är din nyckel till att dra nytta av solens obegränsade energi. Vårt team av experter är specialiserade på att designa och installera solcellsystem som passar perfekt för ditt hem eller företag. Med vår hjälp kan du minska din energiförbrukning, spara pengar på elräkningen och göra en positiv miljöpåverkan. Låt oss hjälpa dig att omvandla solens kraft till praktisk och hållbar energi

 • Murningsarbeten

  Vi utför alla typer av normalt förekommande mur och putsarbete till eldstäder och skorstenar. Behöver du foga om skorstenen eller kanske rent av mura om den så står vi till förfogande. Vi utför även kakel och klinkers arbeten. Våra murare är experter och vissa av dem även utbildade kakelugnsmakare. Hör dig för med vilka tjänster vi kan hjälpa dig med.

 • Skorstensrenovering

  Behöver din skorsten tätas eller på annat sätt lagas. Vi utför skorstensrenovering med marknadens bästa material med rikliga garantier på utfört arbete. Vi har olika metoder såsom insatsrör av rostfritt syrafast stål eller olika typer av keramiska tätningsmassor. Givetvis murar vi om den om så behövs. Skorstenar är vårt liv, skorstenen är husets hjärta så med oss kan du känna dig trygg.