Rökar

I takt med att vi använder mer avancerade grillar i större utsträckning i dag har också en önskan kommit om att utveckla matlagningen. Med en rök kan du variera din matlagning på ett helt annat sätt än med den traditionella grillen. Du kan kallröka eller varmröka din fisk, kyckling eller vad du nu gillar för mat. Den går precis lika bra att använda vinter- som sommartid och du använder träkol som bränsle till röken.

Gratis rådgivning

Boka gratis hembesök med diplmerad energivägledare.

Läs mer
Öppettider

Mån-Tors: 9.00-17.30
Fredag: 9.00-16.00
Lördag: 10.00 - 13.00
Stängt 12.00-13.00 (mån-fre)

Läs mer
ROT-avdraget

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget och spara pengar på alla installationer. Kontakta oss för mer information.

Läs mer
Till toppen

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår